Fini ženski satovi i gdje ih pronaći?

Gdje se daju pronaći fini ženski satovi pitam se ja. U našem gradu je nekako skromna ponuda. Obišla sam razne urarske radnje i dućane sa skupocjenim nakitom, no ništa mi nije bilo nešto posebno da bih sad stala i promišljaja… Definitivno bi trebalo otputovati u neku europsku metropolu i pogledati što se nudi na tržištu, ali tko će sada u ovakvim okolnostima na put? Uglavnom nema mi druge nego potražiti na internetu i tako sam ja u tražilicu ukucala – ženski satovi.

Znači nema čega nema. Samo ovisi o dubini džepa. Ili modnoj osviještenosti. Ono što za sebe mogu reći jest da nisam pankerica niti rokerica, već nešto modernijeg stila.  Ili može klasičan, otmjen dizajn ili nešto avangardno! Skupi ženski satovi su zaista nedostižni mom novčaniku, no ima onih proizvođača koji imaju eleganciju, a opet nisu tako preskupi da si ih ne bi mogla priuštiti. Stoga bacila sam se u češljanje izbora kojeg ženski satovi pružaju u ovome trenutku. Bilo je tu teških izbora, primjer vam dam – veličina.


Da, ne biste vjerovali, no postoji niz modela koji spadaju u sitnije i nježnije do onih glomaznih, robusnih koji za koje biste rekli da nalikuju na muške satove. No, ja volim dizajn i naravnom da su meni najljepši ženski satovi oni od vrhunskih dizajnera. Pa to je milina za pogledati. Tako krasne linije, jednostavna estetika i vječna ljepota. To su oni modeli za koje ne možete reći jesu li nastali prije pola stoljeća, 30 godina ili 5 godina. Bezvremenska ljepota i šarm.  Ja naime i posjedujem jedan takav sat kojeg sam si sama kupila od prve plaće, te s pravom tvrdim da je i danas prekrasan jer i jest! Tu i tamo ga dam na servis i besprijekorno radi, nema mu se što za reći , a krasno mi stoji. Čim ga stavim na ruku ja osjetim posebnu energiju.