Ženski i muški satovi za plivanje

Danas želimo podijeliti nešto malo drugačije i usredotočiti se na to kakvo su ženski i muški satovi Swimmo imali putovanje i uspjehe dok se pripremamo za blagdansku sezonu. Želimo sa svima vama proslaviti postignuća i dati vam predstavu o tome što dolazi.

Spremamo se otvoriti drugi centar na jednom od naših najvećih tržišta – Sjedinjenim Američkim Državama. Nadamo se da će to omogućiti brži i lakši proces dostave za sve kupce!

Ženski i muški satovi za plivanje

Također postoji još rigorozniji proces kontrole kvalitete kad su ženski i muški satovi Swimmo u pitanju, čime je broj neispravnih jedinica manji od 1%!

Poboljšajte svoje vježbanje s ovim naprednim značajkama:

  • Brojanje krugova i udaljenosti
  • Potpuno automatski i precizni sa i bez profesionalnih okreta
  • Postavite svoj cilj i plivajte unaprijed definiranim tempom. Pametne vibracije će vam reći kada trebate ubrzati ili usporiti.
  • Praćenje otkucaja srca – ostanite u odabranoj zoni otkucaja srca i učinkovitije sagorijevajte kalorije. Pametne vibracije dat će vam do znanja kada trebate pojačati ili usporiti tempo
  • Povratna informacija u stvarnom vremenu

Swimmo ženski i muški satovi komuniciraju specifične radnje putem jedinstvenih frekvencija vibracija. Prilagođeni ciljevi vježbanja postižu se pomoću aplikacije Swimmo gdje možete brzo kreirati vlastite ciljeve treninga koji najbolje odgovaraju vama i vašim potrebama. Bežično ih sinkronizirajte sa Swimmo satom sa svog pametnog telefona.

Pametni ženski i muški satovi Swimmo bilježe i povijest treninga kroz dnevnik plivanja. Jednostavni grafikoni i detaljni prikazi treninga uvijek su s vama u namjenskoj mobilnoj aplikaciji za Android i iOS.

Ženski i muški satovi Swimmo imaju i visokoprecizni brojač kalorija, napredni algoritmi temeljeni na pulsu daju točnije podatke o kalorijama koje ste sagorjeli. Dizajniran je da bude jednostavan za korištenje u vodi. Ne morate pritisnuti nijedan gumb da biste koristili svoj sat za plivački trening. Jednostavno zarotirajte zapešće i dodirnite zaslon kako biste dobili potpunu kontrolu nad svojim satom.

Podijelite svoje podatke o plivanju sa svojim prijateljima putem Facebooka i drugih fitnes aplikacija. Natječite se, uspoređujte i bodrite jedni druge jer ženski i muški satovi Swimmo vam to omogućuju.