Top trend u nakitu su narukvice za muškarce

Moderni muškarci danas brinu o svom izgledu puno više nego su to činili muškarci nekada, stoga ne čudi da su i muške narukvice sve popularnije na listi nakita koji se kupuje.

Otkrijte najelegantnije muške narukvice kako biste zainteresirali svoju odjeću, od jeftinih narukvica od konopa do jedinstvenih luksuznih komada s plemenitim metalima i kamenjem.

Određene narukvice mogu dodati jedinstveni naglasak i poboljšati vaš stil, ali sama raznolikost stilova i cijena može biti neodoljiva. Ovaj vodič pomaže u raščlanjivanju opcija.

Top trend u nakitu su narukvice za muškarce

Uspon muških narukvica i nakita općenito je jako zanimljiv. Danas je muški nakit popularan s desecima različitih opcija koje su u trendu od ogrlica preko prstenja pa čak i do narukvice za noge do satova s ​​drvenim dijelovima.

Prije nekoliko desetljeća mnogi su muškarci mislili da je njihov izbor nakita ograničen na sat i manšete, no danas je to daleko od istine. Različite slavne osobe kao što su Chris Hemsworth, Jason Momoa i David Beckham nose narukvice koje odgovaraju njihovom ukusu kako za ležerne tako i za formalnije prilike.

Forbes izvještava da se ruše kulturne granice između ženskog i muškog nakita, te da se pojavljuju mnogi uniseks stilovi. Šef odjela za mušku odjeću jedne velike i poznate modne marke rekao je da je kupnja muškog nakita porasla za više od 60% tijekom pandemije, a entuzijazam nije jenjavao.

“Tradicionalna pravila koja se tiču ​​muževnosti i ženstvenosti se ruše”, izjavila je Mintelova maloprodajna analitičarka Megan Russel za magazin Professional Jeweller. Pri tome je dodala kako “muškarci sve više troše na svoj izgled, a za modernog muškarca nakit je ključan – pri tome su narukvice nekako pri vrhu popisa”.

Tako da možemo zaključiti da su narukvice jedan od top trendova koji dominira muškim nakitom. Osnivač tvrtke Unique & Co Daniel Ozel izvještava da su upravo one “jedan od najvećih trendova koji daje slojevitost i posebnost muškom zapešću”.